✅ Accessoires Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Apple iPhone 11/12/13/14 en pro Accessoires is glashelder en onzichtbaar op uw display.

✅ 1. het product is milieuvriendelijk en vrij van vervuiling

✅ 3. hoge veiligheid coëfficiënt, High touch gevoeligheid, Zeer fit en ontmanteling

✅ 3. gehard glas heeft een hoge transparantie en de kleur zal nooit veranderingen

✅ 4. de omringende deel is glad te beschermen het scherm tegen vernield

✅ 5. Coating van oleophobicity: anti-olie, anti-zuur en anti-al


De screenprotector/tempered glass van Vista is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Apple iPhone iPhone 12/13/14 van Vista is glashelder en bijna onzichtbaar op uw display.

De Screen Protector van Vista bestaat uit curved glass met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Apple iPhone 12/12 Pro display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protectoren bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door het meegeleverde materiaal voor de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan.

 Met de screenprotector wordt het volgende meegeleverd:
✅ -2X Tempered glas protector
✅ - 2X Schoonmaak doekje
✅ -2X Elektrostatica adsorption papier
✅ - 2X alcohol doekje

 

 

Ontwikkeld met de grootste zorg om de allerbeste kwaliteit te garanderen. De originele DutchOne screen protector is gemaakt van gehard glas en uitvoerig getest om de helderheid en scherpte, die je van jouw iPhone 12 verwacht, te kunnen garanderen. Bij de fabricage is gebruik gemaakt van eersteklas tempered glass waardoor deze screenprotector glad aanvoelt en de aanraakgevoeligheid van het scherm niet wordt beïnvloed.
Met de screenprotector wordt het volgende meegeleverd:
- Tempered glass protector
- Schoonmaak doekje
- Electrostatic adsorption papier
- alcohol doekje