Steelstofzuiger draadloos 200Watt Zakloos - 6 in 1 Handstofzuiger - Kruimeldief

De Tocmoc T200 is een multifunctionele, lichtgewicht en krachtige draadloze draadloze stofzuiger dat is ideaal voor snelle en eenvoudige reiniging.
De zuigkracht is zo sterk als dat van een snoer snoerloze stofzuiger.
Tegelijkertijd, het kan gemakkelijk worden omgezet in een handheld stofzuiger met accessoires voor reiniging hoeken, trappen, spleten, auto's, etc.

Flexibele Steering Ontwerp
270 ° wartels sideways en 90 ° up en down laat u gemakkelijk het huis schoon in alle richting, maakt beweging in hoeken en moeilijk bereikbare gebieden.

Verbeterde Turbine Gemotoriseerde Borstel Hoofd
Verbeterde Turbine Gemotoriseerde Hoofd bespaart 50% behulp-tijd dan gewone Borstel Hoofd, turbine elektrische vloer borstel stiff/zachte haren zijn geïntegreerd samen op een roller perfect voor elke vloer types.

LED Zoeklicht
Slim Ontwerp met Heldere Led-verlichting verlicht elke donkere hoeken en kunt u schoon alle hoeken of onderkant van bed/kast.
Twee verstelbare zuigkracht niveaus

Afhankelijk van de schoonmaken behoeften, selecteer de reiniging modus adequaat en start reiniging. Er zijn twee modi om uit te kiezen voor elke verschillende behoefte.

MIN modus: 11000 Pa, ca.. 30 minuten

MAX modus: 22000Pa, ca.. 15 minuten69dB extreem stil


Rustig reiniging kan verminderen verstoringen familieleden en huisdieren, en de borstelloze motor geluid is slechts 80 dB (A) tijdens operatie.


Een klik stofverwijdering


Druk gewoon op de knop lichtjes te verwijderen resterende vuil in de dust cup. Je niet hebben om de stof en het niet stain uw handen.
De dust cup, filter mesh en HEPA filter in de stofzuiger kan volledig worden verwijderd voor eenvoudige reiniging. HEPA kan worden gereinigd en gerecycled zeer gunstig
Afneembare en Wasbaar Filters
Een klik release en de hele vuilnisbak zijn afneembaar en wasbaar. Ervoor dat de filter volledig droog is voordat installatie opnieuw verstopping.