over ons

Xfoon is een telefoonwinkel en reparatie van smartphones,laptops en tablets
ook verkopen we accessoires zoals telefoonhoesjes ,kabels screen protectors, GSM adapters en oordopjes en nog veel meer.
met de laagste prijs en kwaliteit garantie bieden wij u onze artikelen.
Wij werken 6 dagen per week kijk voor meer info onze website .Dat betekent dat we de bestelling nog dezelfde dag verzenden .wij bieden gratis verzenden in heel Nederland.

 

Wij zijn een online webshop die alles verkoopt voor u en uw telefoon. Als telefoonwinkel in Den Bosch verkopen wij via onze online webwinkel van alles en nog wat. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat u ergens een kabel of oplader laat liggen? En dan komt er nog eens bij hoe vaak het gebeurt dat opladers zoek raken of niet meer naar behoren werken? Dit gebeurt vandaag de dag dusdanig vaak, dat u liever een paar opladers en kabels achter de hand heeft. Deze kunt u bijvoorbeeld goed bij ons aanschaffen. Enkele andere telefoonaccessoires die wij in Den Bosch en de rest van Nederland verkopen zijn bijvoorbeeld telefoonhoesjesof opladers. Als u dus woont in Den Bosch en telefoonhoesjes zoekt, kunt u deze via onze online webshop gemakkelijk bestellen. Het grote voordeel van bij ons uw telefoonaccessoires voor in Den Bosch en omstreken bestellen, is dat onze prijzen laag zijn, maar u alsnog producten van goede kwaliteit ontvangt. Verder verzenden wij helemaal gratis in heel Nederland.